Manik Ruffles 3D

IMAG1496IMAG1492

Baju Raya 2012 ini Cheq Sue nak aplikasikan teknik 3D pulak. Sekarang ni teknik 3D sangat HOT di pasaran. Ramai yang menyangkakan teknik 3D ini susah dah sangat rumit. Ianya menjadi rumit jika kita buat design yang sarat. Cheq Sue pulak memang tak suka design yang sarat……Cheq Sue lebih suka yang manis-manis ajer. Simple but sweet! Sekarang ni, masih dalam proses menyiapkan beberapa sample tutorial untuk Manik Ruffles nih.

Sebenarnya, dengan teknik semudah ini sahaja…………..anda dapat menghasilkan pelbagai design yang sangat cantik! cuma tambah sikit dengan bunga-bunga dari teknik-teknik sebelum ini yang pernah Cheq Sue kongsikan dalam blog ini.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

4 Responses

  1. kiera says:

    cheq sue…tak der tutorial ker??

  2. Sue says:

    Mcm ner bleh jdik cm tu cheq sue..?

  3. Jijah says:

    Cheq Sue .. mana nak cari jarum macam tu ??

  4. Fatin says:

    Ya Allah ! cantiknya semua hasil tangan Cheq Sue …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>