Crochet Cheq Sue @ RTM1

image

Syukur Alhamdulillah, pada 26 April 2012, 9.35 pagi, sekali lagi Cheq Sue diberi peluang muncul secara langsung di kaca televisyen, kali ini Cheq Sue menerima undangan khas daripada penerbit Rancangan Selamat Pagi 1 Malaysia, RTM1 untuk segmen Seni Kreatif. Terima kasih atas kepercayaan untuk Cheq Sue membuat demo Seni Kait Jarum Satu (Crochet).

Pengalaman sebelum ini dalam siaran langsung “Nasi Lemak Kopi’ O” memang amat membantu dari segi persediaan Cheq Sue untuk berhadapan dengan kamera dan juga mengawal perasaan gugup. Alhamdulillah, apabila sudah bersedia di hadapan kamera bersama pengacara cantik manis, Tazneem…..suasana terasa santai sahaja. Masa kali ini juga lebih panjang….cuma masih tak puas hati kerana tak sempat tunjukkan keseluruhan teknik untuk hasilkan bunga rose crochet tuh.

Buat semua rakan-rakan pembaca blog yang juga mengikuti perkembangan Cheq Sue di  http://www.facebook.com/CheqSue terima kasih atas sokongan anda semua. Bagi yang berminat untuk mempelajari seni kait jarum satu (crochet) ini  anda bolehlah hubungi Cheq Sue dan mendaftar. Crochet sudah semakin mendapat tempat di kalangan ibu-ibu muda di Malaysia! dan kami juga mempunyai komuniti tersendiri….jom join! Banyak faedahnya terutama untuk mengisi masa lapang juga sebagai terapi bagi meredakan ketegangan.

Antara gambar yang sempat dirakam oleh adik krew SP1M sambil Cheq Sue bersiaran Smile

IMAG1230IMAG1236

IMAG1235IMAG1237

Cheq Sue bergambar bersama para pengacara SP1M . Terima kasih atas layanan mesra!

IMAG1240

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

1 Response

  1. nurulfaizura says:

    salam cheq sue.nmpk mcm cheq sue dh lama x update blog ni.rindumya..n x sabar nk tgk perkembangan terbaru cheq sue.utk pngetahuan cheq sue,saya baru je buat blog saya sendiri…klu ada masa,lawat la ek.jemput jemput

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>