E-Tutorial Sulaman Manik Crumble


Syukur Alhamdulillah kerana akhirnya E-Tutorial Sulaman Manik Crumble ini sedia untuk dilancarkan pada jam 10 pagi 8 Dec 2011.

E-Tutorial ini disertakan sekali dengan teknik bonus, Rahsia Roda Warna kerana mainan warna adalah antara elemen yang penting untuk Sulaman Manik Crumble ini.

 

Maklumat lanjut untuk pesanan dan promosi istimewa pada hari pelancaran boleh rujuk ke Fan Page Koleksi Kreatif Cheq Sue @ http://www.facebook.com/CheqSue

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

63 Responses

  1. imah fatimah says:

    nak beli buku ni, ada lagi harga rm40 bagi kedua2 buku ni

  2. imah fatimah says:

    cammana nak buat bayaran dan macammana nak tahu buku ada sto ke tidak

  3. cheq sue says:

    Imah .. boleh rujuk dan buat pesanan melalui http://www.jahitmanikcrumble.com . Terima kasih.

  4. azura ahya says:

    cheq sue…ada lg x stok utk 2 buah buku ni? klu ada sy nk bli……klu dh hbs sy nk order……

  5. ana says:

    salam,
    saya baru subscribe td…masih boleh buat pesanan ke? tk

  6. Za says:

    Masih Ada promosi lagi ka.esok baru nak bank in.nak bagi kat isteri untuk mother day.

  7. cheq sue says:

    Ya, masih ada

  8. cheq sue says:

    Salam…sudah tentu. Tq

  9. cheq sue says:

    Salam…ini bukan buku, tp ebook. Ada

  10. erna says:

    salam..macamna saya nk dptkan buku ni ya?trima kash

  11. hanisah says:

    as salam…ebook ni masih ada promosi ke….macam mana nak dptkan nya….

  12. sadina says:

    Kak,ada lg ka buku ni…saya nk sgt2…cmna yeaa?

  13. rabiatul says:

    salam chek sue… ade lagi tak buku?? bila lak nk buat bengkel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>