Blooming Roses

Imej0095

Imej0087 Imej0090

Minggu ni Cheq-Sue sempat menyiapkan tempahan hp case ni. Memang seronok buat crochet hp case “blooming roses” ni  sebab bila dah siap…..memang jelas kelihatan bunga rose yang kembang mekar tu. Design ni adalah untuk saiz smart phone. Kalau saiz classic phone cheq-sue namakannya “sweet roses”.  Harga berbeza mengikut saiz. Untuk tempahan, boleh emel terus kepada cheq-sue di sue@cheq-sue.com

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

8 Responses

  1. Noor Fatimah Binti Haji Nahar says:

    Sy memang meminati seni kait jarum dua sejak dibangku sekolah. Sejak bersara baru2 ini sy kembali ingin memahirkan semula sulaman benang iaitu jarum satu dan jarum dua(knitting) Nk tanya gambar stokin di atas menggunakan jarum satu atau dua. Buatannya sgt cantik. Klau berkesempatan sy ingin mengikuti klas yg puan anjurkan.

  2. Salam, cantik betul bunga kait yg che su buat nie…

    hp case ni ada tangkal tak?

  3. jura says:

    hye su lama dah x dengar khabar sejak2 dok JAWI ni…n dah lama x berurusan…kan…nak tanya sue pakai benang apa ek?
    eh ingat lagi x kita? JURA-MIS

  4. shikin says:

    Nak order hp case nie? Mcm mana ?

  5. azie says:

    canteknye…..

  6. nurulfaizura says:

    haduyaiii cheq sue ni..xreti duk diam.kreatif sungguh.kaulah inspirasiku……..

  7. cheq sue says:

    Mengisi masa terluang atau curi-curi masa untuk hobi sebagai cara mereleasekan stress

  8. nurulfaizura says:

    btul 2 cheq sue.lgpun bnda ni blh wat duit tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>