Crochet Headband

IMG_6210

Crochet headband ini pada mulanya Cheq Sue buatkan khas utk baby Alisa & Aisyah sahaja.

Tapi bila kawan-kawan datang tengok…diorangpun berkenan. Datang pulak idea untuk buat sebagai jualan produk  kreatif edisi terhad dan hadiah misteri di Butik Cheq Sue. So, kepada 10 orang pembeli bertuah….yang berbelanja RM100 dan ke atas di Butik Cheq Sue, mereka akan menerima bersama salah satu headband yang comel ini.

Headband ini Cheq Sue buatkan sesuai utk baby/kanak-kanak dari usia 0 bulan (newborn) hingga 4 tahun.. Ia mempunyai butang boleh laras ikut saiz kepala anak. Jika ada yang nak membeli headband ini sahaja, Cheq Sue jual juga dengan harga RM10 setiap satu. Sesiapa yang berminat sila emel cheq sue segera kerana stok dan warnanya terhad.

Kalau nak custom made  boleh emel dulu…kalau ada warna benang yang dikehendaki bolehlah CheqSue buatkan. Produk eksklusif hand-made by Cheq Sue ini akan diupload di Butik Cheq Sue dalam kategori Koleksi Kreatif.

Jemputlah cuci mata tengok model cilik Cheq Sue memperaga crochet headband masing-masing.

 IMG_6193     IMG_6180

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

9 Responses

  1. sue says:

    assalammualaikum, wah cantiknya headband tu apabila diletakkan bersama-sama dalam kuantiti yang banyak.. saya paling minat kat blog ni ialah sulaman manik… ada yang saya dah buat macam piramid, manjalara.. selain jahit manik dibaju saya paling suka buat manik menjadi pokok… singgahlah kat sini.http://sentuhanciksu.terapad.com

  2. cheq sue says:

    Terima kasih. Menarik juga idea pokok manik tu. Saya pernah lihat….di kedai-kedai aksesori kristal selalu org cina suka pokok kristal tu sbg hiasan. Saya dah lawat web ciksu…tahniah. Nama dah nak dekat dgn cheq sue nih. nanti org confuse….hehehe

  3. liana says:

    salam cheq sue, sy ni bru blaja, ingt nk bli buku tp sy tak faham cara yg di ajar, boleh cheq su ajar cara nak buat bunga tu?

  4. salina says:

    Salam cheq sue…saya berminat la dengan crocket headband tu..nk beli banyak2 bleh ka?

  5. Mas says:

    comey crocket headband nie…da lg ker?cmne nk order?

  6. fatihah says:

    Boleh tak kalau buat headband ni untuk orang dewasa? Too sweet lah. Saya nak juga :)

  7. elin says:

    cAntikkk….comell sgt..
    mcm ner nak order nih?

  8. wan khatijah wan hamid says:

    salam chek sue..sy minat nk blajar wat crochet..camne ye tu?

  9. cheq sue says:

    Aku, Wan Khadijah….cuba-cuba tengok kat youtube. Tapi kena rajin. Kalau berguru memang lagi bagus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>