E-Tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga

IMG_5842

IMG_5841

Pembaca yang berminat mendapatkan tutorial ini sila buat pembayaran RM10.00 sahaja ke akaun CIMB seperti di bawah dan emelkan info  transaksi bayaran kepada

sue@cheq-sue.com dengan tajuk E-Tutorial Manik Sekebun Bunga.

Cheq-sue akan emelkan E-Tutorial ini sebaik menerima pengesahan bayaran.

 

KAEDAH BAYARAN (CIMB)

– Suhana binti Jaapar

– CIMB Bank
– Akaun No: 14260077619521

 

Untuk promosi pembelian E-tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga & E-tutorial Sulaman Manik Crumble sila klik pada pautan di bawah

http://www.cheq-sue.com/crumble/promosi

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

91 Responses

  1. fairuz says:

    assalamualaikum kak…
    saya dah buat pembayaran melalui cimbclicks pada 18/2/2011 dan telah email pada akak. harap dapat email tutorial pada saya ye..tk.

  2. zatul iffah says:

    salam sis..sy minat dgn e-tutorial tu…nanti dh bnk-in sy kompem balik kt akak

  3. zatul iffah says:

    salam kak sue…saya dh bank in CIMB tuk dptkan E-tutorial manik sekebun bunga d taman..hrap akak dpt respon secepat mgkin..x sabar ni..hehe

  4. hidayah says:

    a’kum kak sue..e-tutorial available lg x?

  5. fatihah says:

    salam cik su ad lg ke??
    sy nk blajar jgk e tutorial sulaman manik

  6. noorazila yatim says:

    cheq sue..saya tak dapat lagi tutorial tu…tolong hubungi saya 013-3352391.tq…
    dah lama dah ni…

  7. lydia says:

    saya nak blaja jahit manik ni… masih available ke tutorial ni? emel saya plz….

  8. ct says:

    hai cik sue sy dh bnk duit,dh lma dh 21/4lg..

  9. hajar says:

    salam cik su, e tutorial ni masih ad lg ke?

  10. Rapiah A.Rahman says:

    saya berminat ngan E-Toturial manik sekebun bunga,masih abailablekah

  11. Cik Rose says:

    Slm,sy pn brminat dgn e-tutorial manik sekebun bunga,msih ada lg ke

  12. Norhidayah says:

    Saya telah membuat pembayaran untuk E-tutorial pada 3Julai 2011, 12:13:36 PM

  13. nurila says:

    saya berminat sgt nk beli e-tutorial ni..masih valid lagi ke ceq sue..x sabar dah nk buat sekebun bunga ni..

  14. farah says:

    saya dah bank in utk tutorial. ref MBB no-1520534637. tq..

  15. Hasmanlina says:

    salam… sy dah buat bayaran untuk tutorial ni… tak sabar nak menjahit rasanya… thanks a lot…

  16. yuslinah says:

    salam..ada lg tak e-tutorial sekebun bunga..berminat nak beli..

  17. nurul faizura says:

    cheq sue..cmana nk kmbgkan ilmu ni utk jd pndapatan tmbahan

  18. shaziera says:

    Kak sy dh bank in ….

    Reference Number : IBG037307
    Transaction Status : Accepted
    From Account : 11100-29-00095047-0 GIRO
    Beneficiary Details
    Beneficiary Account Number : 164258377771
    Beneficiary Name : Mazuhan bin Ahmad
    Beneficiary New IC/Old IC :
    Beneficiary Resident Status :
    Malaysian Resident

  19. cheq sue says:

    okay dah send. tq ya

  20. siti says:

    Akak saya dah dah in tuk E-Tutorial ini

    Payment History – Transaction Details
    Step 3 of 3 – Completed
    Reference Number 368485
    From Account 4495742114 (Savings)
    Beneficiary Bank Maybank
    Beneficiary Account Number 164258377771
    Beneficiary Name MAZUHAN B AHMAD
    Amount RM 10.00
    Date/Time 25-11-2011 14:40:15
    Source PBeBank

  21. lily says:

    alsalam…
    kak, saya berminat untuk etutorial manik sekebun bunga.
    maybank transfer rm10
    tarikh:4/12/2011
    masa: 10.43am
    terima kasih

  22. sheeda says:

    salam cheq sue,
    lebih kurang kul 12.30 td sy dh bank in RM 10 dalam akaun Mazuhan bin Ahmad untuk e-tutorial sekebun bunga. arap dapat emailkn kepada saya
    t. kasih

  23. erni says:

    Open 3rd Party Transfer
    Reprinted on 08 Dec 2011 11:02:51

    Status: Successful
    Reference number: 1575222611
    Transaction date: 08 Dec 2011 10:52:45

    Amount: RM10.00

    From Account: 112269140431

    To Open 3rd Party Account : 164258377771
    Account Holder Name : MAZUHAN B AHMAD

    email address:anne_djuliet@yahoo.com

  24. Noranizah says:

    cheq sue..
    Tutorial ni ada lg ke..

  25. ROSNITA AHMAD TAWAWI says:

    Salam,

    Cheq Sue,,, saya dah bank in duit pada 16/4/12
    Ref No 91910577.

    Mohon Ceq Sue e-mailkan segera kpd saya kerana nak jahit manik tu utk pakai semasa majlis perkahwinan anak sedara pd 12/5/12.

    TQVM :)

  26. cheq sue says:

    W’salam …saya dah email semalam. Kalau tak dapat, sila hantar email address yg lain.

  27. ROSNITA AHMAD TAWAWI says:

    Salam,,,

    tak dapat bule x hantar kat inbox di FB saya – Rosnita Ahmad Tawawi.

    TQVM

  28. ROSNITA AHMAD TAWAWI says:

    Cheq Su bole hantar ke e-mail nie – uzir0w@yahoo.com

    Terima kasih.

    ROSNITA

  29. cheq sue says:

    Email tersebut ada masalah ..
    Delivery to the following recipient failed permanently:

    uzir0w@yahoo.com

    Technical details of permanent failure:
    Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account (uzir0w@yahoo.com) [0] – mta1077.mail.ac4.yahoo.com (state 18).

  30. Saadiah says:

    Kalau saya nk hantar tempahan sepasang baju kurung berapa harganya?

  31. ery says:

    Salam..tutorial ini masih ada ke?.kalau ada saya hendak bank in..klu masih ada bgthu..

  32. cheq sue says:

    Maaf, buat masa sekarang, saya tak terima tempahan.

  33. hanim says:

    salam cheq su tutorial pilihan 3 masih de lagi ke sy oder cam mana ye.

  34. hanim says:

    salam cheq su toturial pilihan 3 masih de lg ke sy nak oder camner ye

  35. wani says:

    salam cheq sue etutorial manik sekebun bunga n manik crumble ada ke x ni?sy nk..

  36. Farah Zulkifli says:

    Salam, lepas raya 2012 ni boleh ke saya nak download tutorial cara jahit manik sekebun bunga ni lagi? Boleh ke saya bayar RM10 ke akaun di atas? (sebab pos ni bulan April 2010, lebih 2 tahun yang lalu). Terima kasih.

  37. imah fatimah says:

    cheq sue saya dah transfer duit sepuluh ringgit ke akaun Mazuhan Ahmad no akaun 164258377771 pada 12hb april 2013 jam 8.03pm boleh lah e-book pada saya

  38. imah fatimah says:

    cheqsue saya dah masukkan duit rm10 ke akaun mazuhan ahmah pada12hbapril 2013 pada pukul 8;02 no akaun164258377771 dan saya masih belum terima e-book sekebun bunga sampai sekarang e-mailkan kepada kaawan saya esok -suhadamht@yahoo.com.my bolehkan facebook nama suhada sue ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>