E-Tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga

IMG_5842

IMG_5841

Pembaca yang berminat mendapatkan tutorial ini sila buat pembayaran RM10.00 sahaja ke akaun CIMB seperti di bawah dan emelkan info  transaksi bayaran kepada

sue@cheq-sue.com dengan tajuk E-Tutorial Manik Sekebun Bunga.

Cheq-sue akan emelkan E-Tutorial ini sebaik menerima pengesahan bayaran.

 

KAEDAH BAYARAN (CIMB)

- Suhana binti Jaapar

- CIMB Bank
- Akaun No: 14260077619521

 

Untuk promosi pembelian E-tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga & E-tutorial Sulaman Manik Crumble sila klik pada pautan di bawah

http://www.cheq-sue.com/crumble/promosi

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

IMG_5842

IMG_5841

Pembaca yang berminat mendapatkan tutorial ini sila buat pembayaran RM10.00 sahaja ke akaun CIMB seperti di bawah dan emelkan info  transaksi bayaran kepada

sue@cheq-sue.com dengan tajuk E-Tutorial Manik Sekebun Bunga.

Cheq-sue akan emelkan E-Tutorial ini sebaik menerima pengesahan bayaran.

 

KAEDAH BAYARAN (CIMB)

- Suhana binti Jaapar

- CIMB Bank
- Akaun No: 14260077619521

 

Untuk promosi pembelian E-tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga & E-tutorial Sulaman Manik Crumble sila klik pada pautan di bawah

http://www.cheq-sue.com/crumble/promosi

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

About the author

Related posts

91 Comments on “E-Tutorial Sulaman Manik Sekebun Bunga

  1. fairuz

    assalamualaikum kak…
    saya dah buat pembayaran melalui cimbclicks pada 18/2/2011 dan telah email pada akak. harap dapat email tutorial pada saya ye..tk.

  2. zatul iffah

    salam sis..sy minat dgn e-tutorial tu…nanti dh bnk-in sy kompem balik kt akak

  3. zatul iffah

    salam kak sue…saya dh bank in CIMB tuk dptkan E-tutorial manik sekebun bunga d taman..hrap akak dpt respon secepat mgkin..x sabar ni..hehe

  4. hidayah

    a’kum kak sue..e-tutorial available lg x?

  5. fatihah

    salam cik su ad lg ke??
    sy nk blajar jgk e tutorial sulaman manik

  6. noorazila yatim

    cheq sue..saya tak dapat lagi tutorial tu…tolong hubungi saya 013-3352391.tq…
    dah lama dah ni…

  7. lydia

    saya nak blaja jahit manik ni… masih available ke tutorial ni? emel saya plz….

  8. ct

    hai cik sue sy dh bnk duit,dh lma dh 21/4lg..

  9. hajar

    salam cik su, e tutorial ni masih ad lg ke?

  10. Rapiah A.Rahman

    saya berminat ngan E-Toturial manik sekebun bunga,masih abailablekah

  11. Cik Rose

    Slm,sy pn brminat dgn e-tutorial manik sekebun bunga,msih ada lg ke

  12. Saya telah membuat pembayaran untuk E-tutorial pada 3Julai 2011, 12:13:36 PM

  13. nurila

    saya berminat sgt nk beli e-tutorial ni..masih valid lagi ke ceq sue..x sabar dah nk buat sekebun bunga ni..

  14. farah

    saya dah bank in utk tutorial. ref MBB no-1520534637. tq..

  15. Hasmanlina

    salam… sy dah buat bayaran untuk tutorial ni… tak sabar nak menjahit rasanya… thanks a lot…

  16. yuslinah

    salam..ada lg tak e-tutorial sekebun bunga..berminat nak beli..

  17. nurul faizura

    cheq sue..cmana nk kmbgkan ilmu ni utk jd pndapatan tmbahan

  18. shaziera

    Kak sy dh bank in ….

    Reference Number : IBG037307
    Transaction Status : Accepted
    From Account : 11100-29-00095047-0 GIRO
    Beneficiary Details
    Beneficiary Account Number : 164258377771
    Beneficiary Name : Mazuhan bin Ahmad
    Beneficiary New IC/Old IC :
    Beneficiary Resident Status :
    Malaysian Resident

  19. okay dah send. tq ya

  20. siti

    Akak saya dah dah in tuk E-Tutorial ini

    Payment History – Transaction Details
    Step 3 of 3 – Completed
    Reference Number 368485
    From Account 4495742114 (Savings)
    Beneficiary Bank Maybank
    Beneficiary Account Number 164258377771
    Beneficiary Name MAZUHAN B AHMAD
    Amount RM 10.00
    Date/Time 25-11-2011 14:40:15
    Source PBeBank

  21. lily

    alsalam…
    kak, saya berminat untuk etutorial manik sekebun bunga.
    maybank transfer rm10
    tarikh:4/12/2011
    masa: 10.43am
    terima kasih

  22. sheeda

    salam cheq sue,
    lebih kurang kul 12.30 td sy dh bank in RM 10 dalam akaun Mazuhan bin Ahmad untuk e-tutorial sekebun bunga. arap dapat emailkn kepada saya
    t. kasih

  23. erni

    Open 3rd Party Transfer
    Reprinted on 08 Dec 2011 11:02:51

    Status: Successful
    Reference number: 1575222611
    Transaction date: 08 Dec 2011 10:52:45

    Amount: RM10.00

    From Account: 112269140431

    To Open 3rd Party Account : 164258377771
    Account Holder Name : MAZUHAN B AHMAD

    email address:anne_djuliet@yahoo.com

  24. Noranizah

    cheq sue..
    Tutorial ni ada lg ke..

  25. ROSNITA AHMAD TAWAWI

    Salam,

    Cheq Sue,,, saya dah bank in duit pada 16/4/12
    Ref No 91910577.

    Mohon Ceq Sue e-mailkan segera kpd saya kerana nak jahit manik tu utk pakai semasa majlis perkahwinan anak sedara pd 12/5/12.

    TQVM :)

  26. W’salam …saya dah email semalam. Kalau tak dapat, sila hantar email address yg lain.

  27. ROSNITA AHMAD TAWAWI

    Salam,,,

    tak dapat bule x hantar kat inbox di FB saya – Rosnita Ahmad Tawawi.

    TQVM

  28. ROSNITA AHMAD TAWAWI

    Cheq Su bole hantar ke e-mail nie – uzir0w@yahoo.com

    Terima kasih.

    ROSNITA

  29. Email tersebut ada masalah ..
    Delivery to the following recipient failed permanently:

    uzir0w@yahoo.com

    Technical details of permanent failure:
    Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account (uzir0w@yahoo.com) [0] – mta1077.mail.ac4.yahoo.com (state 18).

  30. Saadiah

    Kalau saya nk hantar tempahan sepasang baju kurung berapa harganya?

  31. ery

    Salam..tutorial ini masih ada ke?.kalau ada saya hendak bank in..klu masih ada bgthu..

  32. Maaf, buat masa sekarang, saya tak terima tempahan.

  33. salam cheq su tutorial pilihan 3 masih de lagi ke sy oder cam mana ye.

  34. salam cheq su toturial pilihan 3 masih de lg ke sy nak oder camner ye

  35. wani

    salam cheq sue etutorial manik sekebun bunga n manik crumble ada ke x ni?sy nk..

  36. Farah Zulkifli

    Salam, lepas raya 2012 ni boleh ke saya nak download tutorial cara jahit manik sekebun bunga ni lagi? Boleh ke saya bayar RM10 ke akaun di atas? (sebab pos ni bulan April 2010, lebih 2 tahun yang lalu). Terima kasih.

  37. imah fatimah

    cheq sue saya dah transfer duit sepuluh ringgit ke akaun Mazuhan Ahmad no akaun 164258377771 pada 12hb april 2013 jam 8.03pm boleh lah e-book pada saya

  38. imah fatimah

    cheqsue saya dah masukkan duit rm10 ke akaun mazuhan ahmah pada12hbapril 2013 pada pukul 8;02 no akaun164258377771 dan saya masih belum terima e-book sekebun bunga sampai sekarang e-mailkan kepada kaawan saya esok -suhadamht@yahoo.com.my bolehkan facebook nama suhada sue ok

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *