Crochet Baby Hat

IMG_5687

IMG_5685 IMG_5673

Hasil kreativiti minggu ini pula ialah topi baby. Menarik pula warnanya apabila warna purple digabungkan dengan warna putih…nampak sejuk dan sweet sekali. InsyaAllah akan dipakaikan semasa baby keluar daripada hospital nanti. Saiz topi ni cheq-sue buat kecil aja…sesuai utk newborn. Lepas ni…..dalam proses nak buat booties yg sedondon dgn topi ni pula…..

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

8 Responses

  1. ann says:

    Sue..Ann(kerja pizza hut dulu ) nie…kami pon tgh buat topi kaler purple jugak..x sangka buleh sama..cuma kami buat pesen lain…sekarang nie, kat blog depa dok juey crochet hat kan..geram tgk..lawa2..tu yg dok pulun buat jugak nie…lawa sue buat..yang kami punya comot2…lama dah x buat..

  2. atih says:

    kak sue..boleh x tunjukkn cara2 membuat bju sejuk dari benang kait jika ada…koleksi dari kak sue mmg menarik…

  3. iza liana says:

    kak sue blh ajar tak mcm mn nk jait topi kanak2..plz..nk tau sgt..

  4. dianafiesa says:

    comey la k.sue…ni tgh nak belajar mengaitlah..thanks k.sue sbb memberi inspirasi utk sy…k.sue ;a idola sy dlm kerja2 seni camni…

  5. syahirah says:

    slm k.sue..nk tempah jahit topi crochet utk baby 1thn blh x?

  6. sabihah says:

    salam cheq sue saya pun memang minat nak belajar buat topi budak boleh ajar tak. saya memang minat sangat nak tahu macammana boleh tak send gambar yang lebih besar saya tak dapat nak gambarkan.terima kasih

  7. aslinda says:

    kak su bleh x ajar wat crochet baby hat 2…cantik ler…boleh ker…??????????

  8. eyfa says:

    sulam2 ni mmg cantik, saya pun trgin nak buat tpi yg jd msalahnya sya xthu nak buat…xpenah myulam pun…mcm ne ye nak blajar myulam ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>