Crochet Kembali Diminati

IMG_5005

Nampaknya minat untuk mengait kembali semula. Cheq sue dah mula berangan-angan nak buatkan beberapa koleksi crochet untuk baby yang bakal lahir nanti. Selepas cubaan pertama berjaya, cheq-sue makin teruja untuk mengait lagi. Hari Selasa lepas, sambil bercuti kerana menjaga Aisyah yang demam cheq-sue sempat pula mengait satu lagi handhone case dengan patern cerut sweet rose. Harap kalian juga suka dengan design terbaru ini.

IMG_5006  IMG_5014 IMG_5008 IMG_5009

Seronok pulak menayang handphone case ni. sesuatu yang lain dari yang lain. Kalau ada yang nak tempah boleh emel direct kepada sue@cheq-sue.com.

IMG_5010

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

5 Responses

  1. azmah says:

    cantiknya handphone case tu kak sue…nak satu bleh tak..

  2. Azean says:

    Aslmkum kak sue..cntik la koleksi sulaman kak sue nie.. blh tak saya dapatkan koleksi sulaman manik dari kak sue yang terbaru sempena tahun 2010 nie..tq

  3. sabihah says:

    assalamualaikum, cik sue cantik la sulaman ni. boleh tak saya dapat mcmmana cara nak buat crochet handset case and crochet untuk baby

  4. liza says:

    kak bape harga handphone case tu? cantik sgt2… utk phone saiz 5.5cm x 11.5cm n tebal 2cm

  5. adawiyah says:

    salam cik sue..blh x buat t0t0rial mcm mn nk wat crocket hp case mcm kat ats?teringin nk belajar..=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>