Model Pakaian Kanak-kanak- Cheq Sue Collections

IMG_4944

Memperkenalkan inilah dia gadis kecil yang bertuah terpilih sebagai model pakaian kanak-kanak untuk butik Cheq Sue Collections. Baju yang digayakan adalah salah satu koleksi yang terdapat di butik Cheq Sue. Memandangkan model ini sangatlah lasak, sesi shooting untuk koleksi yang lain terpaksa ditangguhkan dahulu. Sekiranya ada yang berminat untuk membeli gaun ini ia ada stok untuk gadis kecil berusia dari 3 hingga 7 tahun. Stok di butik belum diupdate lagi. Harga RM45.00 + Kos Penghantaran RM5.00. Kualiti kain 100% cotton, sejuk & sangat selesa!

 IMG_4946 IMG_4949

Aksi menggoda!!

 IMG_4945 IMG_4937 

Aksi nakal & tangkap lentok!!

IMG_4941 IMG_4942

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

3 Responses

  1. zainon abu kassim says:

    alahai…comel betullah model awak ni cheq sue…kalau taknak baju, modelnya boleh tak? hahaha…jgn marah ya.

  2. salam sue,

    cantik2 baju ni. bila nk tgk hasil TE sue lagi? FYI, kite baru lepas launched ebook “STRATEGI HARGA TEMPAHAN’. kalau nk tau details bole singgah ke blog.

  3. zettyhumaira says:

    salam sue.. baju tu mmg cantik, sesuai sgt utk bdk2 lasak.. sbb material daripada kain cotton..
    tapi, sue ckp kat budak sorang tu… budak comel.. tp masya allah.. aksi dia, bkn main lg ye? kalah heroin hindustan tgh nyanyi lagu..
    tunjuk lah kaki tu.. kang kna gigit..
    eee…. geram ni!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>