Kain Felt

IMG_4930 

Felt Craft yang berasal dari Jepun, kini semakin menjadi kegilaan kaum wanita di Malaysia. Cheq Sue mengambil peluang ke KL hujung minggu lepas membeli beberapa paket kain felt di kedai Craft World, SS2 PJ. Melihatkan hasil yang sungguh comel dan berwarna warni di blog teman-teman lain, hati ini rasa terpanggil juga untuk mencuba. Paling tidakpun sekadar membuat Pin Cushion untuk tempat cucuk jarum . Tengoklah nanti jika ada kelapangan akan kucuba juga membuatnya……hanya sekadar untuk kepuasan diri sendiri sahaja. Sambil tu jom cuci mata lihat hasil felt craft dari pencarian di google buat pembakar semangat :)

Cth gambar dari google:

Cupcake purse toturial

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

20 Responses

  1. lia says:

    wah,cheq su skrg pun dh mula nk buat felt craft jg ke?sy pun tringin jg nk cuba.suka tgk felt craft yg comel2 tu..

  2. lela says:

    assalamualaikum….
    wah kak cantiknya. boleh tau mana web yng ada gambar2 felt craft ni tak. cantik sesangat
    ada hati nak buat utk projek ngan anak2 ni………..

  3. nur says:

    assalamualaikum….saya berminat hendak membeli kain2 felt ni…tapi sy tidak tahu mana2 laman web yg menjual kain felt secara online…

  4. riana says:

    salam, felt memang cantik dan menjadi kegilaan rakyat Malaysia sekarang, saya memborong imported felt, boleh rujuk disini.http://borongriana.blogspot.com/

  5. nurul says:

    salam…kalau saya nak beli kit untuk sulam benang tu ada lagi ke

  6. yin says:

    saya dah mula minat dgn kraft ni,,,nak cuba,,mahal ke harga kain ni,,,??

  7. norly says:

    salam cheq sue,
    sy berminat dgn hasil kreatif kain felt ni..
    tp sy xtau mne2 lman web yg menjual kain felt ni secara online or dikedai2

  8. afzani says:

    salam..nak tanya la tentang kain felt 2…saya try borongriana 2..tapi xboleh…

  9. sha says:

    hye. sy ade jual kain felt online. jenguk la blog sy. ade byk warna. n harga pn murah :)

  10. umeboshi says:

    hai…comel2 nye hasil craft tu…

  11. Diana says:

    Hai che Sue & Semua, sy pun ade pegi kat kedai craft kat Pj tu, tapi mcm mahal sikit la, apa kata korang semua g tgk kat blog saya, ada jual secara murah, lebih-lebih lagi kalau amik banyak…

    http://www.diyanacraft.blogspot.com

  12. emirah says:

    how much jer year harga kain felt tu?

  13. Nordiana says:

    Hai, nak tya kat kedai mana ada jual kain felt ni, sy nak li.

  14. Nordiana says:

    sy dh buka borongriana tp x leh gak. knapa ye?

  15. Deya says:

    saya ade jual . ade mcm2 kaler .layari deyaLauralisafeltcraft.yolasite.com

  16. saliza binti othman says:

    saya amat meminati kraf felt…cantik cheq sue buat…so creative.ada x jual kain felt?

  17. ette says:

    Salam, nak tanya, kain felt kat craft world jenis apa?
    Poly or wool? Tq.

  18. juliana says:

    sye nak tau mne nk dptkan kain felt ni dan brg2 sperti cekak rambut n hair clip…klau kt kl ni kat mne?

  19. ruby says:

    saya adalah felt dealer.. boleh tgk di link http://untukmuibunadia.blogspot.com/p/felt.html
    tawaran hebat bakal menyusul… :)

  20. suraya salleh says:

    salam..
    mohon save pic comel2 2 yer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>