Kain Felt

IMG_4930 

Felt Craft yang berasal dari Jepun, kini semakin menjadi kegilaan kaum wanita di Malaysia. Cheq Sue mengambil peluang ke KL hujung minggu lepas membeli beberapa paket kain felt di kedai Craft World, SS2 PJ. Melihatkan hasil yang sungguh comel dan berwarna warni di blog teman-teman lain, hati ini rasa terpanggil juga untuk mencuba. Paling tidakpun sekadar membuat Pin Cushion untuk tempat cucuk jarum . Tengoklah nanti jika ada kelapangan akan kucuba juga membuatnya……hanya sekadar untuk kepuasan diri sendiri sahaja. Sambil tu jom cuci mata lihat hasil felt craft dari pencarian di google buat pembakar semangat :)

Cth gambar dari google:

Cupcake purse toturial

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

IMG_4930 

Felt Craft yang berasal dari Jepun, kini semakin menjadi kegilaan kaum wanita di Malaysia. Cheq Sue mengambil peluang ke KL hujung minggu lepas membeli beberapa paket kain felt di kedai Craft World, SS2 PJ. Melihatkan hasil yang sungguh comel dan berwarna warni di blog teman-teman lain, hati ini rasa terpanggil juga untuk mencuba. Paling tidakpun sekadar membuat Pin Cushion untuk tempat cucuk jarum . Tengoklah nanti jika ada kelapangan akan kucuba juga membuatnya……hanya sekadar untuk kepuasan diri sendiri sahaja. Sambil tu jom cuci mata lihat hasil felt craft dari pencarian di google buat pembakar semangat :)

Cth gambar dari google:

Cupcake purse toturial

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

About the author

Related posts

20 Comments on “Kain Felt

  1. lia

    wah,cheq su skrg pun dh mula nk buat felt craft jg ke?sy pun tringin jg nk cuba.suka tgk felt craft yg comel2 tu..

  2. lela

    assalamualaikum….
    wah kak cantiknya. boleh tau mana web yng ada gambar2 felt craft ni tak. cantik sesangat
    ada hati nak buat utk projek ngan anak2 ni………..

  3. nur

    assalamualaikum….saya berminat hendak membeli kain2 felt ni…tapi sy tidak tahu mana2 laman web yg menjual kain felt secara online…

  4. salam, felt memang cantik dan menjadi kegilaan rakyat Malaysia sekarang, saya memborong imported felt, boleh rujuk disini.http://borongriana.blogspot.com/

  5. nurul

    salam…kalau saya nak beli kit untuk sulam benang tu ada lagi ke

  6. yin

    saya dah mula minat dgn kraft ni,,,nak cuba,,mahal ke harga kain ni,,,??

  7. norly

    salam cheq sue,
    sy berminat dgn hasil kreatif kain felt ni..
    tp sy xtau mne2 lman web yg menjual kain felt ni secara online or dikedai2

  8. salam..nak tanya la tentang kain felt 2…saya try borongriana 2..tapi xboleh…

  9. sha

    hye. sy ade jual kain felt online. jenguk la blog sy. ade byk warna. n harga pn murah :)

  10. hai…comel2 nye hasil craft tu…

  11. Hai che Sue & Semua, sy pun ade pegi kat kedai craft kat Pj tu, tapi mcm mahal sikit la, apa kata korang semua g tgk kat blog saya, ada jual secara murah, lebih-lebih lagi kalau amik banyak…

    http://www.diyanacraft.blogspot.com

  12. emirah

    how much jer year harga kain felt tu?

  13. Nordiana

    Hai, nak tya kat kedai mana ada jual kain felt ni, sy nak li.

  14. Nordiana

    sy dh buka borongriana tp x leh gak. knapa ye?

  15. Deya

    saya ade jual . ade mcm2 kaler .layari deyaLauralisafeltcraft.yolasite.com

  16. saliza binti othman

    saya amat meminati kraf felt…cantik cheq sue buat…so creative.ada x jual kain felt?

  17. ette

    Salam, nak tanya, kain felt kat craft world jenis apa?
    Poly or wool? Tq.

  18. juliana

    sye nak tau mne nk dptkan kain felt ni dan brg2 sperti cekak rambut n hair clip…klau kt kl ni kat mne?

  19. ruby

    saya adalah felt dealer.. boleh tgk di link http://untukmuibunadia.blogspot.com/p/felt.html
    tawaran hebat bakal menyusul… :)

  20. suraya salleh

    salam..
    mohon save pic comel2 2 yer :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *