Jadual Bengkel Baru

Aidilfitri bakal menjelma tak lama lagi. Kepada para suri atau kaum Hawa masih ada peluang untuk kalian menambah pengetahuan ilmu sulaman manik. Selain dapat melaram cantik dengan baju raya yang anggun bergaya, anda juga boleh menggunakan ilmu ini untuk menambah pendapatan dengan mengambil upah menjahit manik.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini…….cheq-sue berbesar hati untuk mengadakan bengkel sulaman manik untuk area Utara (Perak, Pulau Pinang, Kedah & Perlis). Sila hubungi cheq-sue untuk aturkan lokasi dan tarikh bengkel sepanjang bulan Julai hingga September ini.

Sila klik BENGKEL untuk lihat Jadual Bengkel bulan Jun, Julai, Ogos & September 2009

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

15 Responses

  1. yana says:

    tingin nak join..group sg petani..insyallah nanti yana bagitau sue ok..

  2. ainon othman says:

    bengkel sulam tangan di sekitar kl dan sel bila lagi?
    Jika ada saya berminat nak join.

    jika ada sila email saya ye.

    tq

  3. cheq sue says:

    to Yana: ok….jgn lepaskan peluang ini

  4. cheq sue says:

    to Ainon: bengkel sulam tangan boleh kalau ainon boleh kumpulkan 10 peserta cheq-sue boleh buat di KL….insya Allah bulan Jun atau Julai memang cheq-sue nak gi KL. PLS….give me your contact number k

  5. Yati says:

    Saya pun nak ikut…Bengkel di SP, buat di mana?

  6. sue says:

    assalamualaikum cheq sue, bila lagi nak buat bengkel tuk area pantai timur lebih2 lagi negeri kelantan??? lama daa sue menunggu tapi xde yg buat/anjur bengkel ni. leh cheq sue adakan bengkel dlm masa terdekat ni?

  7. Aliff Lam says:

    Isteri saya amat berminat dgn jahitan sulam manik. klu ada kursus di sekitar KL harap dapat informkan.. terima kasih..

  8. ieta says:

    saya pun nak joint kalau ada yang nak buat group sulaman manik di KL.Harap boleh hubungi saya melalui email.TQ

  9. cheq sue says:

    to Aliff & ieta: tolong emel kpd cheq-sue utk daftar kelas…kat KL pun boleh tapi bukan dlm masa aterdekat. may be julai atau awal ogos ni..pls give me your hp no.

  10. Nurul says:

    hi cheq-su..sy harap2 cheq-su de jgk wt kt seremban..tp kalo kt KL pon ok jgk, klo de class tu. jgn lupe infrom sy ek..tenkiu

  11. su, wat la kat utara tu, ramai yg ternanti2. kite xleh la mmg x sempat.

  12. kaksue says:

    sue bila nak buat coz kat kl or klang minat giler lee

  13. kaksue says:

    sue jangan lupa inform kak sue ok

  14. emy says:

    salam cheq su..sy nk tanya xnak ker adakan bengkel sulaman di jb?sy sgt berminat dan sudi mencari peserta utk join bengkel..

  15. ijah says:

    salam cheq su…saya baru tahu laman web ini..blh tak cheq su bgtahu tarikh bengkel kat KL..saya naik join skali..kalu kak ainon nak cari peserta..blh ajak saya skali..tolong call saya 013- 230 8099

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>