Bengkel Sulaman Manik – 9 Mei 2009

Image0073  Image00742 1 Image0075

Tarikh: 9 Mei  2009

Masa: 2.00 petang – 6.00 petang (4 jam)

Tempat : Tkt 1, Kompleks Campbell, KL

Bil. Peserta : 9 orang

Seperti yang telah dirancang, sesi bengkel pada bulan Mei di Kuala Lumpur dapat juga cheq-sue adakan walaupun keputusan dibuat dalam keadaan last minute. Biasalah pada saat-saat akhir barulah ramai peserta yg confirm join. Cheq-sue juga menghadapi masalah lokasi tempat utk adakan bengkel nih. Maklumlah bila dah pindah keluar daripada HQ …..privilage pun dah tiada….kenalah cari port baru. Nasib baik salah sorang peserta bengkel sudi benar gunakan lot kedai beliau di Kompleks Campbell. Terima kasih yang tak terhingga kepada Pn. Halijah Chin pemilik lot Kedai tersebut (sorry tak ingat no kedai akak).

Cheq-sue tak dapat nak paparkan gambar-gambar sekitar bengkel kerana ada problem pula dgn bluetooth device. Harap kepada peserta yg ada snap gambar hari tu boleh emelkan kpd cheq-sue gambar-gambar tersebut.

Seperti biasa kesemua teknik-teknik yg dikongsikan bersama para peserta dapat difahami dengan mudah oleh mereka. Semoga semuanya berpuas hati dan dapat mempraktikkan ilmu yg diperolehi.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>