Bengkel Terakhir sebelum berpindah ke Jawi, Pulau Pinang

Assalamualaikum semua………..

Sebelum cheq-sue nak bercerita panjang lebar berita terbaru tentang pertukaran cheq-sue ke Institut Latihan Kecemerlangan MARA di Jawi, Pulau Pinang, cheq-sue nak khabarkan dahulu berkenaan tarikh bengkel terakhir yang akan cheq-sue adakan di Medan MARA Kuala Lumpur sebelum berpindah ke Jawi……..

 

Tarikh : 4 April 2009

Masa: 9.30 pagi – 1.30 tgh

Tempat : Medan MARA , Kuala Lumpur

Yuran : RM70.00 (Sulaman Manik – 10 teknik)

 

Kepada sesiapa yang berminat, harap dapat hubungi cheq-sue segera melalui tel (012-2522276) / e-mel selewat-lewatnya sebelum Khamis ini (2 Apr 2009). Kalau ikutkan…cheq-sue memang agak sibuk nak packing barang dsbnya. Tapi memandangkan dah ada beberapa peserta yg dah bayarpun deposit….maka kelas perlu diteruskan juga. Maksimum cheq-sue akan terima 10orang peserta sahaja.

InsyaAllah….apabila dah pindah ke Jawi nanti, cheq-sue akan cuba juga cari masa dan tarikh yg sesuai sekali dlm sebulan untuk adakan bengkel di KL. Sebab suamipun masih on & off di KL & Penang.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

9 Responses

  1. Maz_Kulim says:

    ermm.. dah nak pindah belah utara ek.. kalau cam tu pas ni boleh la wat bengkel jahitan manik kat area sini pulak ek.. berminat sangat nak join.. tapi sebab jauh sangat kat KL tak dapat la.. harap kalau ada bengkel kat area sini bleh la inform ek.. tq..

  2. nik says:

    da nk pindh ke..huhuhu.keep in touch k.

  3. linda says:

    Salam.. bila agak nyee ingin mengadakan bengkel di Penang sebab saya berminat untuk menghadiri bengkel cheq sue… saya tidak mempunyai asas langsung dalam jahitan manik…
    Klu bengkel kat KL susah skitt nak ke sana laa sebab saya tinggal di penang.

  4. cekgu lynn says:

    salam…dah banyak nampak peminat cheq sue kat utara termasuklah saya.bila lg nak on kelas sulam manik kat area utara ni?rasa seronok sgt coz cheq sue dah nak balik utara.jgn lupa imform kalau nak buat bengkel ok.mesti ramai yang nak join sekaki..idup cheq sue..

  5. Yati says:

    Cepat-cepatlah cheq su buat bengkel manik kt penang ni…tak sabar rasanya nak ikut kelas manik. Kalau boleh buat dalam cuti penggal persekolahan akan datang. Jeles kat orang KL…asyik diorang aje yang berpeluang. Nanti inform ye…

  6. syafa says:

    tringin nk join bengkel jahit ni,tp sy tkde langsung asas menjahit..boleh ke..

  7. Emma says:

    saya tinggal kat bukit minyak butterworth, cheq sue ada buat kelas menjahit x? sekiranya ada tolong hubungi saya.

  8. linda mustafa says:

    saya nak join bengel jahitan manik advance, si kebun bunga tu., boleh cheq su masuk kan saya kat mana-mana group kat sungai petani atau kat kulim.. jika ada tolong hbgi saya. Tq

  9. cheq sue says:

    Salam…Linda tolong bg no tel utk booking kelas. Kalau ada nanti cheq-sue inform melalui sms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>