Cuti – cuti di Pantai Senok

IMG_2029IMG_2042 IMG_2036 IMG_2026   IMG_2024IMG_2059   IMG_2061

IMG_2047   IMG_2045IMG_2043   IMG_2064

Beginilah gambaran betapa seronoknya kami sekeluarga pulang bercuti di kampung Abah, di Pantai Senok, Bachok, Kelatan. Pantai yang belum dicerobohi ini selalu juga dijadikan lokasi pengambaran drama tv. Setiap petang Adam mengajak kami ke pantai untuk bermain layang-layang. Aisyah pula begitu seronok apabila mukanya dijamah hembusan bayu laut. Begitu Leka bermain layang-layang…..sedar-sedar matahari sudah hampir terbenam. Hampir senja barulah kami pulang ke rumah Tok Ayah. Lihatlah betapa indahnya pemandangan di kampung ini.

IMG_2067

Untuk pembaca yang ternantikan artikel berkaitan sulaman, cheq-sue harap dapat bersabar….kerana cheq-sue bercuti agak lama kali ini. InsyaAllah pada 14hb Feb 2009 ini cheq-sue akan mengadakan bengkel sulaman manik di Bandar Hang Tuah, Melaka. Bengkel tersebut adalah untuk staf SBAM shj (pendaftaran telah dibuat secara berkumpulan).

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>