Picnic di Pantai Bagan Lalang Sepang

IMG_1323 IMG_1330

Cheq-sue bergambar berlatar belakangkan Resort Golden Palm Tree, Gold Coast Sepang (masih dlm pembinaan)

IMG_1334   IMG_1355

IMG_1343 IMG_1342

Adam seronok bermain di gigi air

IMG_1341IMG_1373 IMG_1374

Hari ni cheq-sue masak menu kegemaran suami iaitu lala masak pattaya dan ikan kerisi goreng. Sambil tu siap juga masak kuah laksa untuk menu petang. Lepas selesai makan tgh hari, cheq-sue suarakan cadangan elok juga kalau makan laksa ni sambil berpicnic di tepi pantai. Tak sangka hajat disambut baik oleh cik abe.

Maka berpicniclah kami di Pantai Bagan Lalang, Sepang ni secara spontan. Seronok juga picnic tak dirancang macam ni. Best juga tempat ni. Boleh pergi lagi lain kali…..

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

4 Responses

  1. imass says:

    cheq sue

    itula pantai di kg kite sebelah ayah. ayah org sg. pelek. bagan lalang tu tempat kiteorg guling2, cari kepah (bila air laut surut),kuar masuk paya bakau cari siput sedut. Sedara ayah ade buka restoran kat situ. Tgk gamba cheq sue, teringin plak nak balik kg!

  2. siti_86 says:

    best yer picnic………siti g kulai knduri mawi.. ok ler sambil2 2 jln umah adk2 ipar kat kluang…tp xdpt2 ape2 buah tgn pun dr mawi xdpt ler nk kongsi ngan cheq su….

  3. Juliana says:

    Hi cheq-sue.. saya jumpa blog ni bila saya google kan ‘bagan lalang’.. nak bawak family picnic di sana and mmg tak tau pasal bagan lalang.. dah tgk gambar2 cheq-sue mmg teringin laa nak pegi

  4. fik says:

    salam che sue…..tankiu for the information and comment dari kawan2 kat page ni…..sya sbnarnya nak tls novel yang berasaskan bagan lalang….wlau tak pernah pergi, sya rasa sya dah boleh tlis kot…haha….thanks skali lagi…doakan sya..=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>