Butik Cheq-Sue Ditutup Sementara Waktu

Harap maklum, cheq-sue terpaksa menutup "butik maya" cheq-sue buat sementara waktu.  Hal ini kerana cheq-sue tak mampu menerima terlalu banyak tempahan untuk pembelian buku dan kit. Cheq-sue juga risau tidak dapat menghantar pesanan secepat yang diharapkan oleh pembeli. Bengkel akan diteruskan seperti biasa dan cheq-sue masih akan menyediakan kit sulaman benang atau manik untuk peserta-peserta bengkel sahaja.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

15 Responses

  1. russiah says:

    ala…..saya baru nak place order..tak kesampaian ler jawabnya… ;(

  2. ika says:

    salam, cheq sue, blh saya tau, bila butik akan dibuka semula. saya berminat untuk survey kit aad buku dr cheq sue.

  3. cheq sue says:

    Rasa malas lagi nak buka semula….lagipun tgk plan nak buat benda lain. Maaf ye….buku-buku tu byk ada dijual di kedai buku.

  4. durrah says:

    jd xjual kit lagi lah ek?

  5. mshoo says:

    sedihnya….tak juai lg

  6. Aidah Amdan says:

    Salam Cheq Sue =)

    Aidah nak tanya lah, kat mana aidah boleh dapatkan kit utk buat sulaman ni? kalau aidah nak beli ‘Kit’ utk buat semua jenis sulaman kat kedai luar sana, kedai yg mcmana yg sepatutnya aidah harus pergi?
    Untuk makluman Cheq Sue aidah dah masuk kat kedai serbaneka serta semua pasaraya (jusco,tesco,giant & carefour) tp xde dijual disitu… kecewa betul dibuatnya…
    tolong lah Aidah Cheq Sue…
    Terima Kasih.. =)

  7. cheq sue says:

    Aidah, Wsalam. Maaf ya kerana tak dapat tolong. Kalau cari kat kedai alatan jahitan/kedai barang hantaran/kedai bunga insyaAllah boleh jumpa. Aidah duk kat mana ni?

  8. dib_02 says:

    buku saya dah ader da… cumer bab jarum2 tu susah sikit nak dapat… adeiii

  9. alhusna says:

    saya nk tahu berapa harga yg kit sulaman reben che sue ni. nape tak jual dh….. nk cari kat mana lagi ek

  10. dilah says:

    salam…
    belum buka lg ke butik cheq sue ni? saya nak order kit sulaman n buku

  11. kak chah says:

    kak chah nk beli terus kid jahitan sulaman riben.nk ganti untuk kawan .tolong……nak cepat….

  12. sha says:

    la,,baru je nak order..iskh…awat la

  13. mas says:

    salam…akak, agaknyerr bila blh tempah kit n buku sulaman ye?

  14. Linda says:

    salam…., kak saya ada hntr e-mail kat akak nak tau harga kit sulaman reben

  15. hasifah says:

    salam cheq sue…bila lagi nak buka untuk tempahan buku dan kit sulaman ni? sudah lama menunggu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>