Selamat Hari Raya Aidilfitri

gambar raya family

Salam semua,

Cheq-sue sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Kepada yang akan pulang ke kampung, berhati-hati semasa memandu dan jika ada yg balik kampung dekat Kulim tu…..jemputlah beraya kat rumah cheq-sue. Boleh calling-calling dulu. Cheq-sue akan pulang ke kampung hari Ahad ini.

Semoga perjalanan kita semua selamat dan dilindungi Allah.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

8 Responses

  1. ibh says:

    Selamat Hari Raya Cheq sue… Maaf Zahir Batin..Selamat pulang ke kampung.

  2. Mommy Lily says:

    selamat hari raya

    maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

    sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

  3. mama_iza says:

    salam Cheq sue…

    ni 1st time saya reply di blog awk. selalu jadi pembaca je. 3bulan yg lepas saya berjinak2 dgn jahit manik ni. Jahit utk baju sendiri, anak, mak n mertua je… Sblm ni belajar ngan kwn je. Dari blog Cheq sue ni saya belajar buat 2 jahitan dah. 1st manik tabur n 2nd piramid. Thanks… sbb kongsi ilmu. semoga awk sudi lagi berkongsi ilmu n menjadi kwn saya…

    Selamat Hari Raya utk awk sekeluarga. Saya balik alor staq n parit buntar. Ok bye.. Maaf Zahir Batin

  4. irmawati,Indonesia says:

    Ketka tangan tak bisa berjabat,ketika muka tak bisa bertatap,hanya kata yang terucap:Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1429 H,maaf lahir bathin.Salam dari Indonesia.

  5. zairani says:

    asalamualaikum…
    cheq apa khabar?di sini kak zai ingin mengucapkan terima kasih kerna menghantar kad raya.akak tak sempat nak membalasnya.baru hari ini berkesempatan untuk jengah blog cheq.hari tu repair komputer habis hilang semuanya.
    untuk pengetahuan cheq aka dah dapat siapkan kwn punya baju 6 psg.alhamdulillah berkat tunjuk ajar cheq akak gunakan utk buat kat tempahan.
    akhir kata seribu kemaafan dari akak dan keluarga “MAAF ZAHIR DAN BATIN” SAYANG……CHEQ SUE

  6. Hi kak su, menarik blog kak su ni. Nnt boleh la saya cuba-cuba utk buat teknik sulam manik bila senang. Selamat hari kepada kak su dan family. Teruskan memberi tips2 berguna utk jahitan dan sulam tangan :)

    saya juga ada laman web dan saya menjalankan bisnes membuat handmade wire jewelry. sila la berkunjung ke web saya :)boleh tak kiter bertukar2 link?

    terima kasih

  7. cheq sue says:

    Mr & Mrs Imran : Selamat hari raya .. link tu kak sue dah add dah :)

  8. NORA says:

    assalamualaikum…

    selamat hari raya aidil fitri 1429 H.

    saya selalu buka website cheq sue.. saya ingin mengikuti kelas menjahit manik yang puan uruskan di medan mara kl.. Bilakah cheq sue akan mengadakan kelas tersebut.

    terima kasih..

    nora
    20.10.2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>