Bengkel Sulaman Manik

IMG_1203

Musim perayaan hampir tiba, ramai yang bertanya bila cheq-sue nak adakan bengkel sulaman manik. Tentu you all dah merancang-rancang nak glamourkan baju-baju raya tahun ni dengan sulaman manik dan labuci supaya bertambah meriahlah raya tahun ini.

Kalau bagi yang tak cukup bajet tu….boleh juga recycle baju-baju lama tapi di touch-up dengan sulaman manik…..tampak baru dan lebih bergaya.

Atas permintaan kawan-kawan pembaca, cheq-sue akan mencari ruang dan masa untuk kita berkumpul dan belajar teknik-teknik jahitan manik asas dan seterusnya cheq-sue yakin korang akan dapat banyak idea untuk mempelbagaikan reka corak manik-manik tersebut berpandukan teknik asas yang dipelajari. Bagi yang cepat belajar tu…..mungkin lepas belajar ni terus boleh ambik tempahan jahit manik untuk raya ni.

Bagi sesiapa yang berminat, cepat emelkan penyertaan anda kepada sue@cheq-sue.com

Bengkel akan dibuat dalam kelas yang kecil supaya dapat tunjuk ajar terus dari cheq-sue. Minimum peserta 5 orang dan maksimum 10 orang sahaja bagi satu sesi.

Maklumat lanjut sila klik ruangan “BENGKEL”

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

10 Responses

  1. mama anis says:

    salam cheq-sue..MA link k? syok la dapat ilmu baru dari CSue….TQ yea..

  2. cheq sue says:

    Update senarai nama bakal peserta bengkel:

    1. Sally Mohamad
    2. Rohana Ismail
    3. Kawan Rohana 1
    4. Kawan Rohana 2

    Cadangan tarikh: 15 Ogos 2008

    Penyertaan masih dibuka untuk kelas ini
    Sila emel kepada sue@cheq-sue.com untuk booking tempat.

  3. cheq sue says:

    Update senarai peserta bengkel:

    Tarikh: 16 Ogos 2008 (Sabtu)
    Masa: 10.00 pagi – 1.00 tghari
    Tempat: Medan MARA

    Peserta:
    1. Zairani
    2. Mahiran
    3. Adik Mahiran
    4.
    5.

    Tarikh: 23 Ogos 2008 (Sabtu)
    Masa: 10.00 pagi – 1.00 tghari
    Tempat: Medan MARA

    Peserta:
    1. Rohana
    2. Rezan
    3. Yann
    4. Noria
    5. Syikin

  4. cheq sue says:

    Update senarai peserta bengkel:

    Tarikh: 16 Ogos 2008 (Sabtu)
    Masa: 10.00 pagi – 1.00 tghari
    Tempat: Medan MARA

    Peserta:
    1. Zairani (Batu Pahat)
    2. Mahiran (KL)
    3. Norizan (KL)
    4. Kusuma (KL)
    5. Nasyreen (KL)

    Tarikh: 23 Ogos 2008
    Masa: 10.00 pagi – 1.00 tghari
    Tempat: Medan MARA

    Peserta:

    1. Rohana (KL)
    2. Rezan (KL)
    3. Yann (KL)
    4. Noria (KL)
    5. Syikin (KL)

    6. Nor Azlina (Ampang, KL)

  5. Liz says:

    Sue tak buat class jahitan manik kat brunei?

  6. cheq sue says:

    to Liz: Wah! sampai ke Brunei? kalau ada penajaan tentu sanggup. Ia melibatkan kos yang tinggi….yuran yang dicajkan tu tak boleh cover kos pemergian cheq-sue ke Brunei tuh nanti.

  7. Yenny says:

    Hai,

    Kalau ada kawan2 yang minat nak join kusus Facial dan Makeup

    Sila http://homebeauty.webs.com/

  8. siti_86 says:

    nnti klau ader klas infromkn yer

  9. syazana says:

    saya nak tengok berbagai design manik.

  10. zue says:

    bila ada class lagi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>