Rahsia Anggun Di Mata Suami

gown mlm  fabuline2

White Mesh Gown ni cheq beli dari Miss Lingerie, memang cantik dan anggun sekali! Ditambah pula dengan kehebatan herba ajaib "fabuline capsule" ni terasa seperti bidadari :)

Sekali sekala kita perlu juga berkongsi maklumat penting berkaitan kewanitaan. Maka hari ini cheq nak berkongsi tentang satu topik penting yang tidak boleh dipandang mudah oleh kaum wanita terutama yang sudah bergelar isteri. Semua wanita bergelar isteri ingin kelihatan anggun di mata suami. Kita ingin memberi dan menerima layanan yang sebaik mungkin kepada suami. Berhias dan berpakaian cantik untuk suami adalah ibadah. Sebagai wanita muslimah dan isteri kita perlu bijak menyesuaikan penampilan diri dengan suasana dan tempat. Selain menjalankan tanggungjawab sebagai suri rumah tangga dan ibu kepada anak-anak, tanggungjawab kita kepada suami lah yang paling utama.

Apabila membaca artikel bertajuk "Jangan Lupa Jadi ISTERI Setelah Bergelar IBU" di blog Miss Lingerie, cheq teringatkan suasana yg sama pernah cheq alami setelah kelahiran anak yang kedua. Penyakit utama ialah "malas dan letih". Kita begitu seronok dan leka membelai si manja kecil hingga lupa ‘si manja besar’ juga perlukan belaian daripada kita. Berdosanya kita sehingga ke pagi "dilaknati Malaikat"…..mungkin kerana sering menghampakan permintaan suami akhirnya kita semakin hilang selera dan menghidapi keputihan. Terasa seperti "nikmat" itu telah ditarik olehNya.

Setelah mengenali Miss Lingerie, cheq begitu terpegun dengan keprihatinan beliau pada kepentingan hubungan intim suami isteri. Ingin mengembalikan keintiman tersebut, maka cheq mula berjinak-jinak dengan lingerie seksi. Memang mengujakan tetapi apalah ertinya penampilan yang cantik dan seksi jika "nikmat" itu tidak dapat dirasai sepenuhnya dek kerana masalah kesihatan pada organ intim. Terima kasih buat suami tercinta kerana telah memperkenalkan "fabuline capsule" kepada cheq.

Herba ajaib Dinasti Tang ini memang terbukti berjaya mengubah kesuraman menjadi keceriaan. Kehebatannya mengembalikan nostalgia malam pertama menjadikan kita bidadari di mata suami dan dicemburui oleh wanita lain. Nak tahu lebih lanjut sila klik "Rahsia Anggun Cheq-Sue"

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

8 Responses

  1. Beader says:

    Hai Sue.. I suka sangat dgn blog Sue, but frankly speaking, after Sue tulih part ‘private’ ni, I rasa tak elok la. I tau, ini blog Sue, tapi soal sulit husband and wife patut ka kita share dengan orang lain, Sue? Even your intention is to help and encourage other people, tapi malulah sket.. website is always public. Lagipun, I tak sangka wanite se’cute’ Cheq Sue sanggup tulih camnih.. :( sedih no..

    Just my two cents.. sorry kalau Cheq Sue terasa no.. Ikhlas dari peminat Sue..

  2. cheq sue says:

    To Beader: Terima kasih atas komen dan pandangan awak. Setiap orang mempunyai perspektif berlainan. Bagi cheq tiada apa yg perlu dimalukan, ia hanyalah perkongsian ilmu. Kita yang terlalu pemalu dan berahsia utk berbincang bab-bab masalah intim inilah yg menjadi punca akhirnya kaum wanita menderita dan terseksa….sedangkan semua masalah atau penyakit ada penawarnya…..anyway demi peminat tersayang, cheq dah edit sikit part 18sx tu :)

  3. mrslingerie says:

    Saya tak nampaklah pulak kat mana part “private” yang dimaksudkan oleh Beader tu dan saya yakin cheq-sue tidak berniat demikian. Isu hubungan suami isteri bukanlah sesuatu yang tidak boleh dibincangkan, cuma ada batasannya. Selagi ianya tidak menjatuhan maruah, menimbulkan aib, umpatan, fitnah atau buruk sangka. Ianya masih boleh dibincangkan.

    To cheq-sue, “be yourself”. Teruskan dengan apa yang anda mahu tulis.

  4. sue_yanie says:

    sebenarnya saya takde nak komen apa2 pasal apa yg cheq-sue tulis tu… cuma kalau bleh saya nak tanya, mcm mana kalau saya hendak tahu dengan lebih lanjut pasal ‘fabuline capsule’ni… terima kasih atas perkongsian cerita dr cheq-sue tu, sedikit sebyk memberi kesedaran kpd saya dan mungkin juga kpd wanita2 diluar sana..

  5. Ridsale says:

    Nice blog and articles

  6. cheq sue says:

    to Mrslingerie: tq atas sokongan.

    to sue-yanie: kalau nak tau lebih lanjut berkaitan “fabuline capsule” ni boleh baca kat my side page iaitu http://www.goji-maharani.com
    Kat situ dah diceritakan semua khasiat serta sejarahnya. Ia sebenarnya bukanlah produk baru tetapi khazanah lama yang amat berharga.

    Kalau nak tgk produk-produk lain boleh masuk kat http://www.healthbuilders.com.my

    kalau nak beli atau daftar sbg ahli boleh emel kat sue@cheq-sue.com :)

  7. Maey says:

    salam kak…link akak kat atas tu mcm dah tak berfungsi la…berapa ya harga FB ni? biasanya 1botol guna utk brp lama?

  8. salinah says:

    salam nak tau tntang produk ni.”fabuline capsule”

    …harga n kelebihannya…
    terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>