Koleksi Kreatif Pembaca – Rafidah

Hasil Kerjatangan Rafidah dari Pulai, Johor

fida encho

Tahniah buat Rafidah (Encho) kerana dalam tempoh tak sampai seminggu beliau beli buku Sulaman Riben dari Butik cheq-sue, beliau dah dapat hasilkan sulaman riben yang begitu cantik ini. Kepada rakan-rakan yg lain kalau nak share hasil kreativiti masing-masing sila emel kepada sue@cheq-sue.com

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like...

6 Responses

  1. enchozz says:

    Segan la pulak cheq sue letak kat sini…=)

  2. irmawati says:

    cheq Sue,saya sudah mengirim email yang menyertakan gambar2 kreasi saya berupa sulam riben di bahan dan tas pesta,tolong dimuat di blog KREASI PEMBACA ya,trimakasih.Ibu Irma,Jakarta,Indonesia

  3. cheq na says:

    tahniah rafidah…..saya ada masa nanti pun sama nak wat sulam riben nih… ummm..minatnya…

  4. MARINDA says:

    sukanya…sukanya…

  5. maziera says:

    lawa sngt. n
    nnt nk cb jg bt. sementara ni busy siapkan tmpahan jatitan untk tudund. tahniah!

  6. mama ann says:

    salam cheq su. saya baru berjinak2 dalam internet ni. p ke laman cheq su, bestnye…macam2 ada. nak tanya la, kat ne nak dpt alatan untuk sulam reben ni, saya cari jarum kat sg buloh tak de le. please

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>